Individuele therapie

Het leven is niet altijd gemakkelijk. Problemen of tegenslagen kunnen je machteloos maken of het gevoel geven zelf niet meer de touwtjes in handen te hebben.
Misschien ervaar je gevoelens van spanning, eenzaamheid, angst, somberheid, onzekerheid of ben je bedroefd omdat je een verlies te dragen hebt.
Blijf er niet mee rondlopen! Door dit te lezen, heb je de eerste stap in de juiste richting gezet. Als psycholoog ondersteun ik je bij het vinden van een nieuw perspectief. Het hervinden van je innerlijke kracht zodat je weer opgewassen bent tegen de situaties die op je pad komen. Ik luister naar je, sta dichtbij je en samen werken we toe naar het terugpakken van de regie over jouw leven. Je bent van harte welkom!

TARIEVEN

Individuele therapiesessies € 75,00 (60 minuten)
Afspraken kunnen ook gepland worden in de avonduren en in het weekend.


Relatietherapie

Liefde is emotie: het voelt als een zonnestraal als het goed gaat en ijzige kou als het niet goed gaat. Na verloop van tijd kunnen jullie de warmte in de relatie kwijtraken. Er is meer ruzie, kritiek, onverschilligheid, boosheid. Jullie zijn van elkaar verwijderd geraakt. Het lijkt of de verbinding is verbroken, het woord echtscheiding gaat steeds vaker door je hoofd . Jullie zijn in een negatief interactiepatroon verzeild geraakt. Dit negatieve interactiepatroon tast het vertrouwen in elkaar aan en verergert het gevoel van kwetsbaarheid en isolatie.

Uit onderzoek blijkt hoe belangrijk het is om je emotioneel verbonden te voelen met een ander: mensen leven langer en herstel van ziekte gaat sneller. De basis van je relatie is de hechting aan elkaar. Die hechting is van levensbelang en iedereen heeft dat nodig.

Emotionally Focused Therapie (EFT) is de best onderzochte methode om jullie te helpen de verbinding weer te herstellen.

Als relatietherapeut help ik partners om de negatieve interactiepatronen onder controle te krijgen en om de hechtingsbehoeften, verlangens en angsten naar elkaar uit te spreken.

Blijf niet rondlopen met jullie problemen, herstel is echt mogelijk.

Voor wie is EFT geschikt? EFT is er voor:

  • hetero- of homoseksuele relaties
  • stellen die kort bij elkaar zijn of lang;
  • stellen met problemen die lang duren of juist kort
  • mensen van het type stille wateren, diepe gronden
  • mensen met psychische problemen
  • stellen waarbij er geen sprake is van geweld.

EFT vormt een basis voor de nieuwe wetenschap van de liefde en liefhebben

TARIEVEN

Relatietherapie € 120,00 (75 minuten)
Afspraken kunnen ook gepland worden in de avonduren en in het weekend.
Bedragen zijn inclusief BTW.